Continu opvang Junis (VSO, TSO, BSO)

VSO en BSO
Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). Door de samenwerking tussen de Arnoldus van Os school en Junis verloopt de overgang voor kinderen soepeler en ontstaat er één doorgaande, veilige omgeving om te spelen en te leren.

Oranjestijn, gevestigd in de Arnoldus van Os, is een kleine, gezellige en sfeervolle kinderopvang. Er zijn twee groepen, een onderbouw- en een bovenbouwgroep. De ruimtes zijn sfeervol ingericht en bieden de kinderen de gelegenheid op verschillende manieren actief te zijn en te chillen. Er is zowel voorschoolse als buitenschoolse opvang mogelijk.

Tijdens de voorschoolse opvang (VSO) ofwel ‘De Ontbijtclub’ zijn er rustige activiteiten. Er is een licht ontbijt met iets te drinken en er is tijd om gezellig samen een spelletje te doen, te tekenen of iets voor jezelf te doen. Als de school begint brengt de pedagogisch medewerker de kinderen naar de klas.

Uit school worden de kinderen opgehaald om naar de buitenschoolse opvang (BSO) te komen. De kinderen starten de middag met een rustig moment om samen te eten en drinken. Daarna gaan de kinderen een activiteit doen, op de bank leren, een spelletje doen of lekker buiten op het plein spelen. Als het weer buiten omslaat doen we leuke spelletjes in de gymzaal. Voor het buitenspelen bij bijvoorbeeld de voetbalkooi of elders in het dorp worden van te voren met de ouders afspraken gemaakt. 

Meer informatie of contactgegevens kunt u vinden op de website van Junis!

Tussenschoolse opvang (TSO)
Alle Kinderen Samen (AKS) is een onderdeel van Junis Groep en verzorgt de tussenschoolse opvang, ook wel overblijf genoemd, waarbij de kinderen met elkaar lunchen op school. Kenmerkend voor de tussenschoolse opvang van AKS is de deskundige begeleiding en plezierige sfeer. We zijn er op gericht de kinderen een ontspannen pauze aan te bieden waarbij we aansluiten bij de cultuur en regels van de school.
Verschillende vrijwilligers ondersteunen tijdens de tussenschoolse opvang en op verschillende scholen maken één of meer pedagogisch medewerkers van Junis Kinderopvang deel uit van het overblijfteam.

Je kind neemt zelf zijn lunch en drinken (zoals melk, water of yoghurtdrink) mee. Wil je je kind ook nog iets lekkers meegeven voor naast het brood? Dan kun je bijvoorbeeld denken aan iets gezonds, zoals komkommers of wortelen.
 
Contact TSO
De coördinator van de TSO is Angelique Hak. Je kunt de TSO bereiken op telefoonnummer (06) 30 41 92 37.
 
Ouderportal Konnect
Wanneer je kind gebruik gaat maken van de tussenschoolse opvang dan krijg je als ouder toegang tot Konnect. Dit is ons ouderportal waar je je kind gemakkelijk aan en af kunt melden voor de opvang. Zodra de aanmelding is verwerkt, ontvang je inlogcodes voor deze app.
 
Wil je nog aanmelden?
Dan kan dat via de link: https://junis.nl/tussenschoolse-opvang/.
Hier vind je ook de informatiegids over de tussenschoolse opvang en het aanmeldformulier voor de Arnoldus van Os. De kosten voor de tussenschoolse opvang bedragen € 2,10 per keer.
 
Wat als ik nog vragen heb?
Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via telefoonnummer (0172) 424 824 of mailadres klantenservice@allekinderensamen.nl.
 
Wij hopen dat je kind(eren) een fijne tijd zullen hebben tijdens de middagpauze op school. Wij zullen in ieder geval ons uiterste best doen om het zo aangenaam mogelijk te maken.