Continu opvang Junis (VSO, BSO)

VSO en BSO

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). Door de samenwerking tussen de Arnoldus van Os school en Junis verloopt de overgang voor kinderen soepeler en ontstaat er één doorgaande, veilige omgeving om te spelen en te leren.
 
Oranjestijn, gevestigd in de Arnoldus van Os, is een kleine, gezellige en sfeervolle kinderopvang. Er zijn twee groepen, een onderbouw- en een bovenbouwgroep. De ruimtes zijn sfeervol ingericht en bieden de kinderen de gelegenheid op verschillende manieren actief te zijn en te chillen. Er is zowel voorschoolse als buitenschoolse opvang mogelijk.
Tijdens de voorschoolse opvang (VSO) ofwel ‘De Ontbijtclub’ zijn er rustige activiteiten. Er is een licht ontbijt met iets te drinken en er is tijd om gezellig samen een spelletje te doen, te tekenen of iets voor jezelf te doen. Als de school begint brengt de pedagogisch medewerker de kinderen naar de klas.
 
Uit school worden de kinderen opgehaald om naar de buitenschoolse opvang (BSO) te komen. De kinderen starten de middag met een rustig moment om samen te eten en drinken. Daarna gaan de kinderen een activiteit doen, op de bank leren, een spelletje doen of lekker buiten op het plein spelen. Als het weer buiten omslaat doen we leuke spelletjes in de gymzaal. Voor het buitenspelen bij bijvoorbeeld de voetbalkooi of elders in het dorp worden van te voren met de ouders afspraken gemaakt. 
 
Meer informatie of contactgegevens kunt u vinden op de website van Junis!